Carlige de remorcare

Cutii portbagaj

Un program complex de bare transversale si cutii auto de diferite forme, lungimi, culori pentru toate tipurile de autovehicule.

Alege o subcategorie:
 • Lanțuri antiderapante

  Lanțuri antiderapante

 • Suporturi schiuri

  Suporturi schiuri

 • Cutii Portbagaj HAPRO

   Hapro  este intre primii 3 producatori de cutii din Europa, alaturi de Kamei (Germania) si Thule (Suedia). Produce cutii pentru producatori importanti de automobile (BMW, VW, …) si pentru alti comercianti (ex.: Atera-Germania), Cutiile portbagaj sunt create pentru a transporta in conditii optime de siguranta echipamentul pentru schi sau drumetii, bagajele pentru deplasari, etc.  In acest mod va veti bucura de mai mult confort in propria masina . Cutiile portbagaj se monteaza pe barele transversale si sunt usor de folosit. 

 • Suport transport câini și pisici

  Box transportare caini si pisici, se montează pe orice tip de cârlig omologat.

 • Bare Transversale

  Barele transversale Hapro, sunt baza solida pentru montarea orcarui tip de portbagaj sau supotr de biciclete. Cu o simpla miscare barele transversale sunt fixate în sistem. Siguranța este pe primul loc.

  Sistem simplu de blocare cu cheie pentru a preveni furtul . Un strat de cauciuc special acopera barele transversale pentru a le proteja împotriva zgârieturilor . Sistemul de montare permite o manipulare rapidă și simplă . Sistemul de montare al Hapro  se potrivește la toate tipurile de  bare longitudinale. Aceste bare transversale sunt disponibile in 2 versiuni: oțel și într-o versiune de aluminiu . Ambele modele sunt disponibile în două lungimi . Versiuna de aluminiu de lux are un T - profil suplimentar